Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
1984
Tom
11
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wzbogacanie w NNKT pożywienia ludzi w wieku podeszłym. II. Wpływ na skład kwasów tłuszczowych w trzech frakcjach lipidowych surowicy krwi
(
Ziemlanski S.
,
Okolska G.
,
Budzynska-Topolowska J.
,
Peczak R.
)
artykuł:
Preadypocyty - różnicowanie się i przemiana w komórki tłuszczowe
(
Odrowaz-Sypniewska G.
)
artykuł:
Hyperlipoproteinaemia in male survivors of myocardial infarction in comparison to male general population
(
Chotkowska E.
,
Czarniak S.
,
Rudnicki S.
)
artykuł:
Żywienie a cukrzyca. I. Związki epidemiologiczne
(
Cybulska B.
,
Szostak W. B.
)
artykuł:
Stan odżywienia i sposób żywienia dzieci ze szkół podstawowych w Warszawie. Cz.I. Rozwój fizyczny dzieci w latach 1971-1982
(
Charzewska J.
,
Chabros E.
,
Danielczuk J.
,
Rogalska-Niedzwiedz M.
)
artykuł:
Spożycie żywności w Polsce w okresie zaopatrzenia kartkowego
(
Sekula W.
)
artykuł:
Występowanie wybranych składników pokarmowych w całodziennym pożywieniu dzieci w wieku od 1 do 3 lat
(
Wituszynska B.
,
Nabrzyski M.
,
Gajewska R.
,
Lebiedzinska A.
,
Pietrzykowski J.
)
artykuł:
Comparison of the self-estimation method with dietary history in determination of the effectiveness of dietary counseling
(
Kuskowska-Wolk A.
,
Stryjek-Kaminska D.
)
artykuł:
Pobieranie próbek i badanie konserw na podstawie wytycznych Międzynarodowej Komisji Mikrobiologicznych Kryteriów Oceny Żywności
(
Kafel S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.