PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2006 | 5 |
Tytuł artykułu

Nowoczesne metody produkcji wyrobów mięsnych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Numer
5
Opis fizyczny
s.90
Twórcy
autor
  • GEA Grasso Sp.z o.o., ul.Hryniewickiego 10 bud.24, 81-340 Gdynia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-37ac108f-f759-4c4a-818e-b939296c6874
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.