PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2012 | 47 | 07-08 |
Tytuł artykułu

Wpływ metody pakowania i czasu chłodniczego przechowywania na właściwości fizykochemiczne i sensoryczne mięsa króliczego

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Effect of the packaging method and period of cold storage on the physicochemical and sensory properties of rabbit meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
47
Numer
Opis fizyczny
s.56-60,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-377b90c9-7466-411a-920b-dd2ee6aae49b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.