PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2012 | 47 | 07-08 |

Tytuł artykułu

Wpływ metody pakowania i czasu chłodniczego przechowywania na właściwości fizykochemiczne i sensoryczne mięsa króliczego

Warianty tytułu

EN
Effect of the packaging method and period of cold storage on the physicochemical and sensory properties of rabbit meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

47

Numer

Opis fizyczny

s.56-60,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
autor

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-377b90c9-7466-411a-920b-dd2ee6aae49b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.