Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Rocznik
2016
Tom
71
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Przeżywalność komórek bakterii immobilizowanych w kulkach pełnożelowych i kapsułkach z ciekłym rdzeniem podczas symulowanego tranzytu przez przewód pokarmowy
(
Jasinska U. T.
,
Owczarek L.
,
Skapska S.
)
artykuł:
Zmiany jakościowe cukru białego zachodzące podczas jego przechowywania
(
Suminska T.
,
Gajewnik B.
)
artykuł:
Wpływ nawożenia buraka cukrowego pozostałością po fermentacji wysłodków buraczanych na wzrost biomasy i zawartość cukru
(
Baryga A.
,
Polec B.
,
Szymanski T.
,
Slupecka J.
)
artykuł:
Wybrane parametry tekstury mięśni piersiowych gęsi krajowych
(
Gornowicz E.
,
Lewko L.
,
Zwierzynski R.
,
Kryza A.
)
artykuł:
Możliwość wydłużenia trwałości soku brzozowego poprzez sporządzenie napoju o polepszonych walorach smakowych i prozdrowotnych
(
Bilek M.
,
Pytko J.
,
Dzugan M.
,
Sosnowski S.
)
artykuł:
Identyfikacja drobnoustrojów występujących w cukrze, melasie, wysłodkach plantatorskich i suszonych
(
Kowalska M.
,
Malczak E.
)
artykuł:
Ocena ilości zaabsorbowanych azotanów (III) oraz wybranych cech jakości schabu wieprzowego w ciągu czterech dni peklowania
(
Marchel M.
,
Rudy M.
,
Duma P.
)
artykuł:
Badania syntetycznych czynników chłodniczych z zastosowaniem chromatografu gazowego z detektorem ECD
(
Wrobel-Jedrzejewska M.
,
Steplewska U.
)
artykuł:
Ocena jakości słodowanego ziarna zbóż i pseudozbóż bezglutenowych w porównaniu ze słodem browarnym jęczmiennym
(
Salamon A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.