Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
1966
Tom
10
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
O należyte zagospodarowanie grochu
(
Pracki E.
)
artykuł:
Zmiana fizykochemicznych właściwości białka gryki podczas obróbki hydrotermicznej
artykuł:
Jakość zbóż ze zbiorów 1965 r.
(
Kwasieborski S.
)
artykuł:
Echa Szczecińskiej Wystawy XX-lecia
(
Wisniewski J.
)
artykuł:
Przyjęcie, czyszczenie i suszenie zbóż w Związku Radzieckim
(
Czyż I.
,
Tkaczyk R.
)
artykuł:
Sucha karma dla pstrągów
artykuł:
Mechanizm do oczyszczania sit wialni zbożowej
artykuł:
Krajowy konkurs wynalazczy. Szukamy nowych rozwiązań lepszego wykorzystania surowców w przemyśle spożywczym
artykuł:
Rozwój i osiągnięcia Zakładów Młynarskich w Warszawie
(
Zajac C.
)
artykuł:
Czy technologia przetwórstwa owsa jest naukowo uzasadniona?
(
Debczynska D.
)
artykuł:
Z Kolegium Ministerstwa Przemysłu Spożywczego i Skupu. Współpraca z zagranicą
artykuł:
O metodzie podejmowania decyzji lokalizacyjnych w przemyśle zbożowo-młynarskim (IV)
(
Tomaszewski W.
)
artykuł:
Jakość jęczmienia browarnego ze zbiorów 1965 r. w woj. warszawskim
(
Minski J.
)
artykuł:
Z Kraju Rad
artykuł:
Rozważania na temat ekonomicznych skutków czyszczenia zbóż
(
Kruszewski E. S.
)
artykuł:
Problem mieszańców pszenicy
artykuł:
W lubelskiej wytwórni makaronu (I)
(
Malolepszy R.
)
artykuł:
Co nowego w przetwórstwie paszowym. Przetwórstwo paszowe we Francji
artykuł:
Czytelnictwo literatury fachowej na przykładzie obserwacji poczynionych w bibliotece Centralnego Laboratorium TPPZ w Warszawie
(
Hanftwurcel A.
,
Palcewicz L.
)
artykuł:
Czteropojemnikowa cysterna samochodowa
artykuł:
Jak rowkować? - zechciej proszę zanotować
artykuł:
Postęp techniczny w krajowym przemyśle makaronowym
(
Kowalczyk M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.