PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 58 | 2 |
Tytuł artykułu

Apple phenolics and their contribution to enzymatic browning reactions

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Fenole jabłek i ich udział w reakcjach ciemnienia enzymatycznego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
58
Numer
2
Opis fizyczny
p.273-283,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Biochemistry, Institute of Soil Science and Plant Cultivation, 24-100 Pulawy, Poland
autor
  • Department of Food Science and Technology, New York State Agricultural Experiment Station, Cornell University, New York 14456, USA
autor
  • AFRC Institute of Food Research, Norwich, NR4 7UA, United Kingdom
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-35727c40-f30c-4a6c-9406-b03d876b525d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.