Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Agronomy Science
2020
|
75
|
3
|
Tytuł artykułu
Kontrola obecności mykotoksyn w produktach rolniczychi żywności. Cz. I. Praca przeglądowa
Autorzy
Kowalska G.
,
Kowalski R.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Control of the presence of mycotoxins in agricultural products and food.Part I. A review
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Agronomy Science
Rocznik
2020
Tom
75
Numer
3
Opis fizyczny
s.19-42,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kowalska G.
Katedra Turystyki i Rekreacji, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul. Akademicka 15, 20-950Lublin, Polska
autor
Kowalski R.
Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie,ul. Skromna 8, 20-704 Lublin, Polska
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.24326/as.2020.3.2
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-355b3d6f-d330-45a7-98e6-9c92427ef77d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.