Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2014
Tom
64
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Rape seeds as a source of feed and food proteins
(
Nosenko T.
,
Kot T.
,
Kichshenko V.
)
artykuł:
Comparison of selected quality attributes of chicken meat as affected by rearing systems
(
Michalczuk M.
,
Lukasiewicz M.
,
Zdanowska-Sasiadek Z.
,
Niemiec J.
)
artykuł:
Non-nutritive compounds in fabaceae family seeds and the improvement of their nutritional quality by traditional processing – a review
(
Gulewicz P.
,
Martinez-Villaluenga C.
,
Kasprowicz-Potocka M.
,
Frias J.
)
artykuł:
A comprehensive study on antioxidant properties of crude extracts from fruits of Berberis vulgaris L., Cornus mas L. and Mahonia aquifolium Nutt.
(
Pyrkocz-Biardzka K.
,
Kucharska A. Z.
,
Sokol-Letowska A.
,
Strugala P.
,
Strugala P.
,
Gabrielska J.
)
artykuł:
Chemical characterization of canola and sunfl ower oil deodorizer distillates
(
Naz S.
,
Sherazi S. T. H.
,
Talpur F. N.
,
Kara H.
,
Uddin S.
,
Khaskheli A. R.
)
artykuł:
12th European Nutrition Conference, FENS 2015, Nutrition and Health Throughout life-cycle-science for the European Consumer, 20-23 October 2015, Berlin, Germany
(
Boeing H.
)
artykuł:
Characteristics of selected quality traits of novel cultivars of pumpkin (Cucurbita Maxima Duch.)
(
Niewczas J.
,
Mitek M.
,
Korzeniewska A.
,
Niemirowicz-Sczytt K.
)
artykuł:
Rice bran oil and pumpkin seed oil alleviate oxidative injury and fatty liver in rats fed high fructose diet
(
Al-Okbi S. Y.
,
Mohamed D. A.
,
Hamed T. E.
,
Esmail R. S. H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.