Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2017
Tom
61
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Rumy i likiery produkowane na Gran Canarii
(
Baranowski K.
)
artykuł:
Polskie piwowarstwo w czołówce europejskiej
(
MP
)
artykuł:
Dobre opakowanie ma znaczenie - kampania edukacyjna
(
MP
)
artykuł:
Pall wprowadza kolejną generację Technologii Mikrofiltracji dla Przemyślu Spożywczego i Napojów - Platformę Imperium
artykuł:
IV Kongres Branży Spirytusowej - zapowiedź korzystnych zmian
(
Lazarowicz A.
)
artykuł:
Zastosowanie homogenizacji wysokociśnieniowej do utrwalania soków owocowych i warzywnych
(
Duda M.
,
Sokolowska B.
)
artykuł:
Anuga - 10 imprez specjalistycznych pod jednym dachem
(
Oleksy K.
)
artykuł:
Projekty przewodników Komisji Europejskiej w obszarze dodatków do żywności
(
Gajda-Wyrebek J.
,
Jarecka J.
,
Dluzewska M.
)
artykuł:
Aktualne możliwości uzyskania wsparcia finansowego dla rozwoju przetwórstwa owoców i warzyw
(
Pelka A.
,
Markowski J.
,
Skapska S.
)
artykuł:
Za nami 8. edycja Wrocławskiego Festiwalu Dobrego Piwa
artykuł:
Ceny skupu owoców i warzyw w II kwartale 2017 r.
(
Strojewska I.
,
Smolenski T.
,
Kracinski P.
)
artykuł:
15 lat pracy, która dobrze przysłużyła się polskiemu piwowarstwu - Danuta Gut żegna się z branżą
(
Przegalinska M.
,
Lazarowicz A.
)
artykuł:
Rynek napojów bezalkoholowych w Polsce w liczbach
(
MP
)
artykuł:
X Ogólnopolska Konferencja Naukowa Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw pt.: "Owoce, warzywa, grzyby - innowacje w surowcach i przetwórstwie"
(
Mieszczakowska-Frac M.
,
Celejewska K.
)
artykuł:
Walne Zgromadzenie Stowarzyszenia KUPS
artykuł:
Jubileuszowa konferencja Krajowego Stowarzyszenia Przetwórców Owoców i Warzyw
(
Oleksy K.
)
artykuł:
Mega przejęcie w branży napojów: Refresco przejmuje Cott Corp.
(
Bogacz A.
)
artykuł:
Wpływ procesu wymrażania na skład chemiczny piwa typu Eisbock
(
Szczepanik O.
,
Poreda A.
,
Pater A.
)
artykuł:
Jak uchronić Twoją firmę przed nieprzyjemnymi niespodziankami?
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (133) Gospodarka o obiegu zamkniętym a wielokrotne użycie opakowań
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Energetycznie zoptymalizowane zagęszczanie soków owocowych
(
Zimmer E.
,
Haveriand H.
,
Latz M.
)
artykuł:
Badania nad zdrożdżowaniem wywaru gorzelniczego przy udziale drożdży Candida utilis i Candida tropicalis. Cz. 2
(
Kotarska K.
,
Swierczynska A.
,
Dziemianowicz W.
)
artykuł:
"Wycisnąć to, co najlepsze". O tym, w jaki sposób enzymy nowej generacji do miazgi pozwalają na zwiększenie wydajności produkcji soku jabłkowego w jeszcze krótszym czasie...
(
Schneider I.
,
Maier G.
)
artykuł:
Cydry: historia czy marketing?
(
Karpinski P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.