PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1982 | 38 | 10 |

Tytuł artykułu

Wpływ obniżenia poziomu białka ogólnego i udziału mączki rybnej w mieszankach treściwych dla młodych bażantów na wskaźniki wzrostu i zawartość związków azotowych w surowicy krwi

Warianty tytułu

EN
The influence of a decrease of the level of total protein and a content of fish meal in a young pheasant feed on the growth indices and the content of nitrogen compounds in blood sera

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

38

Numer

10

Opis fizyczny

s.541-544,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Wydział Zootechniczny, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, ul.Norwida 25, 50-375 Wrocław
autor
  • Instytut Chorób Zakaźnych i Inwazyjnych, Wydział Weterynaryjny, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, pl. Gruunwaldzki 45, 50-366 Wrocław
autor
  • Instytut Chorób Zakaźnych i Inwazyjnych, Wydział Weterynaryjny, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, pl. Gruunwaldzki 45, 50-366 Wrocław
autor
  • Instytut Chorób Zakaźnych i Inwazyjnych, Wydział Weterynaryjny, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, pl. Gruunwaldzki 45, 50-366 Wrocław
  • Instytut Chorób Zakaźnych i Inwazyjnych, Wydział Weterynaryjny, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, pl. Gruunwaldzki 45, 50-366 Wrocław
autor
  • Instytut Chorób Zakaźnych i Inwazyjnych, Wydział Weterynaryjny, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, pl. Gruunwaldzki 45, 50-366 Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-34cd5dfb-7277-4c8b-af5b-a8e00ffa8e42
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.