Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
1984
Tom
11
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Bakteriostatyczne substancje mleka
(
Panfil-Kuncewicz H.
,
Kisza J.
)
artykuł:
Aktualne tendencje światowe dotyczące pobierania próbek i oceny mikrobiologicznej żywności
(
Kafel S.
)
artykuł:
HDL2-chol and HDL3-chol in different phenotypes of hyperlipoproteinaemia
(
Nowicka G.
,
Klosiewicz-Latoszek L.
,
Szostak W. B.
)
artykuł:
The influence of soya-bean oil in the diet on circulating platelet aggregates
(
Wozny E.
,
Szostak W. B.
,
Mirkiewicz E.
,
Michorowska M.
,
Wisniewska B.
,
Klosiewicz-Latoszek L.
,
Nowicka G.
)
artykuł:
Wzbogacanie pożywienia ludzi w wieku podeszłym w NNKT. I. Wpływ na lipemię, wskaźniki krzepnięcia i ciśnienie krwi
(
Ziemlanski S.
,
Okolska G.
,
Budzynska-Topolowska J.
,
Karpinska H.
,
Klos A.
,
Franczuk H.
,
Klos M.
,
Rdzanek J.
,
Kozuba Z.
)
artykuł:
Występowanie wybranych składników pokarmowych w całodziennym pożywieniu dzieci do pierwszego roku życia
(
Wituszewska B.
,
Nabrzyski M.
,
Gajewska R.
,
Lebiedzinska A.
,
Pietrzykowski J.
)
artykuł:
Tendencje zmian w produkcji i spożyciu białka w Polsce w latach 1970-1981
(
Niedzialek Z.
,
Sekula W.
)
artykuł:
Niedokrwistość a nawyki żywieniowe oraz warunki socjalno-bytowe wsród pracowników przemysłu bawełnianego na podstawie badań epidemiologicznych wybranego zakładu regionu białostockiego
(
Lukjan H.
,
Rosc D.
,
Chyzy R.
,
Wojtukiewicz M.
,
Krupinski K.
,
Jankowska E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.