PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2022 | 72 | 3 |

Tytuł artykułu

Effect of drying and broccoli leaves incorporation on the nutritional quality of durum wheat pasta

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

72

Numer

3

Opis fizyczny

p.273-285,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Chemistry and Biodynamics of Food, Institute of Animal Reproduction and Food Research of Polish Academy of Sciences, Tuwima 10, 10–748 Olsztyn, Poland
  • Food Volatilomics and Sensomics Group, Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 28, 60–637 Poznań, Poland
autor
  • Department of Chemistry and Biodynamics of Food, Institute of Animal Reproduction and Food Research of Polish Academy of Sciences, Tuwima 10, 10–748 Olsztyn, Poland
  • Faculty of Biotechnology, Universidade Católica Portuguesa, Porto, Portugal
autor
  • Department of Chemistry and Biodynamics of Food, Institute of Animal Reproduction and Food Research of Polish Academy of Sciences, Tuwima 10, 10–748 Olsztyn, Poland
autor
  • Food Volatilomics and Sensomics Group, Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 28, 60–637 Poznań, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-34b1a385-83ac-4035-9e73-70aab537585e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.