PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 20 | 2 |

Tytuł artykułu

Interakcje składników żywności

Warianty tytułu

EN
Interactions among food components

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

20

Numer

2

Opis fizyczny

s.185-187,rys.

Twórcy

autor
  • Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN, Oddział Nauki o Żywności, ul.Tuwima 10, 10-747 Olsztyn
autor
  • Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, ul.Oczapowskiego 7, 10-957 olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-34ab7147-c32c-4277-b762-200d7a1e8352
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.