PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 17[32] | 2 |

Tytuł artykułu

Zmiany wielkości produkcji wieprzowiny i jej struktury w Unii Europejskiej ze szczególnym uwzględnieniem pozycji krajów przyjętych po 2004 r.

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Changes in pork production and in its structure in the European Union, with particular focus on the position of countries that joined the EU after 2004

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

Numer

2

Opis fizyczny

s.166-175,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Ekonomiki i Organizacji Gospodarki Żywnościowej, Wydział Inżynieryjno-Ekonomiczny, Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, ul.Komandorska 118-120, 53-345 Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-34a30da9-2242-450f-8c68-ef341d9c8854
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.