PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1992 | 25 | 2 |

Tytuł artykułu

Wpływ homogenizatów i wyciągów wodnych z grochu i soi na produkcję gazu i wzrost Clostridium perfringens pochodzenia jelitowego

Warianty tytułu

EN
Effect of homogenates and aqueous extracts from pea and soybean on gas formation and growth of Clostridium perfringens of intestinal origin

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

25

Numer

2

Opis fizyczny

s.203-208,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Akademia Rolnicza w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznań
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Akademia Rolnicza w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznań

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-349a1a66-fa9d-496f-9ec4-d9d368777f7c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.