Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii. Suplement
2017
|
56
|
3
|
Tytuł artykułu
What turns a bacterium into an opportunistic pathogen? The case of Paracoccus yeei CCUG 32053?
Autorzy
Lasek R.
,
Szuplewska M.
,
Chmielowska C.
,
Decewicz P.
,
Mitura M.
,
Dxiewit L.
,
Bartosik D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii. Suplement
Rocznik
2017
Tom
56
Numer
3
Opis fizyczny
p.25
Twórcy
autor
Lasek R.
Department of Bacterial Genetics, Institute of Microbiology, Faculty of Biology, University of Warsaw, Warsaw, Poland
autor
Szuplewska M.
Department of Bacterial Genetics, Institute of Microbiology, Faculty of Biology, University of Warsaw, Warsaw, Poland
autor
Chmielowska C.
Department of Bacterial Genetics, Institute of Microbiology, Faculty of Biology, University of Warsaw, Warsaw, Poland
autor
Decewicz P.
Department of Bacterial Genetics, Institute of Microbiology, Faculty of Biology, University of Warsaw, Warsaw, Poland
autor
Mitura M.
Department of Bacterial Genetics, Institute of Microbiology, Faculty of Biology, University of Warsaw, Warsaw, Poland
autor
Dxiewit L.
Department of Bacterial Genetics, Institute of Microbiology, Faculty of Biology, University of Warsaw, Warsaw, Poland
autor
Bartosik D.
Department of Bacterial Genetics, Institute of Microbiology, Faculty of Biology, University of Warsaw, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-341ecac1-1098-4bd6-9a82-532d4012d278
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.