Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
1.FSCI White paper (2006): Commercial Kitchen Ventilation. „Best Practice" Design and Specification Guidelines
2.GrzesińskaW. (2012): Organizacja procesu produkcyjnego w zakładach gastronomicznych, w: Kucharz & Gastronom [Praca zbiorowa], Rea
3.Dłużewski M. (2012): Proces technologiczny sporządzania potraw, w: Kucharz & Gastronom [Praca zbiorowa], Rea
4.Krawczyk R. (2005): Ruch ciepła, w: Lewicki PR [red.]: Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego, WNT, Warszawa
5.Rohatsch M., Lemme F., Neumann D., Wagner A. (2007): Professional Kitchens, Huss Medien GmbH, Hamburg
6.Wiśniewski Stefan, Wiśniewski Tomasz (2010): Wymiana ciepła, WNT, Warszawa