PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 69 | 09 |

Tytuł artykułu

Piec, ale jaki? Piece konwekcyjno-parowe

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

69

Numer

09

Opis fizyczny

s.5-6,8,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa

Bibliografia

  • 1.FSCI White paper (2006): Commercial Kitchen Ventilation. „Best Practice" Design and Specification Guidelines
  • 2.GrzesińskaW. (2012): Organizacja procesu produkcyjnego w zakładach gastronomicznych, w: Kucharz & Gastronom [Praca zbiorowa], Rea
  • 3.Dłużewski M. (2012): Proces technologiczny sporządzania potraw, w: Kucharz & Gastronom [Praca zbiorowa], Rea
  • 4.Krawczyk R. (2005): Ruch ciepła, w: Lewicki PR [red.]: Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego, WNT, Warszawa
  • 5.Rohatsch M., Lemme F., Neumann D., Wagner A. (2007): Professional Kitchens, Huss Medien GmbH, Hamburg
  • 6.Wiśniewski Stefan, Wiśniewski Tomasz (2010): Wymiana ciepła, WNT, Warszawa

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-34011c96-f492-4ec7-8601-a43cc2df8211
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.