Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
14
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Wydawca
-
Rocznik
1967
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
14
artykuł:
Zastosowanie wymiernych oznaczeń sensorycznych do badania aktywności przeciwutleniającej dymu wędzarniczego i jego faz
(
Tilgner D. J.
,
Daun H.
,
Kopacz H.
)
artykuł:
Badania nad przebiegiem hydrolizy kazeiny (II)
(
Skrabka-Blonnicka T.
)
artykuł:
Przyczynek do badań aktywności dekstrynującej alfa-amylazy w wysiągach słodów jęczmiennych (I)
(
Blaszkow W.
)
artykuł:
Kriokoncentracja roztworu sacharozy
(
Niedzielski Z.
,
Zagrodzki S.
,
Kułagowska A.
)
artykuł:
Zatężanie surowego soku truskawkowego metodą kriokoncentracki
(
Niedzielski Z.
)
artykuł:
Badania nad przebiegiem hydrolizy kazeiny (I)
(
Skrabka-Blonnicka T.
)
artykuł:
Studia nad współczynnikiem rozcieńczenia serum masła. IV Wykorzystanie współczynnika w badaniach zależności między kwasowością serum masła a kwasowością serum masła a kwasowością maślanki i śmietany
(
Pijanowski E.
,
Klonowska K.
,
Zmarlicki S.
)
artykuł:
Biosynteza tłuszczu o jednolitym składzie kwasowym
(
Salmanowicz J.
,
Niewiadomski H.
)
artykuł:
Węglowodory smalcu wieprzowego
(
Rutkowski A.
,
Korzeniowski W.
)
artykuł:
Wpływ niskich dawek promieni gamma na wzrost i niektóre funkcje enzymatyczne Streptococcus lactis
(
Oberman H.
,
Makiedońska A.
)
artykuł:
Przyczynek do badań aktywności dekstrynującej alfa-amylazy w wysiągach słodów jęczmiennych (II)
(
Blaszkow W.
)
artykuł:
Wpływ metod rozdziału składników dymu wędzarniczego na ich aktywność przeciwutleniającą
(
Daun H.
,
Grabowska J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.