PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 15 |
Tytuł artykułu

Badania zmian wybranych parametrów jakości mięsa wieprzowego post mortem

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Changes in selected meat quality parameters as related to the lenght of post-slaughter period
Języki publikacji
PL EN
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Numer
15
Opis fizyczny
s.270-271
Twórcy
  • Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego w Warszawie, Dział Surowcowo-Inżynieryjny w Poznaniu, ul.Glogowska 239, 60-111 Poznań
autor
autor
autor
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3283d4e3-ef65-4fa6-9dd8-86b0850c50c9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.