Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1967
|
16
|
04-05
|
Tytuł artykułu
Wpływ chłodzenia mleka w punkcie skupu za pomocą lodu naturalnego na jego jakość mikrobiologiczną
Autorzy
Kielsznia R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
mleko spozywcze
skup mleka
punkty skupu mleka
chlodzenie
schladzanie mleka
schladzanie lodem
lod
jakosc mleka
jakosc higieniczna
jakosc mikrobiologiczna
czynniki mikrobiologiczne
czynniki jakosci
skazenia bakteryjne
kwasowosc
badania mleka
wies Kalduny
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1967
Tom
16
Numer
04-05
Opis fizyczny
s.18-19,tab.
Twórcy
autor
Kielsznia R.
Instytut Przemysłu Mleczarskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-31762d56-0823-470e-b094-2c64acab23f0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.