Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1991
|
43
|
04
|
Tytuł artykułu
Nowoczesne metody mechanicznego oddziaływania na mięśnie
Autorzy
Tyszkiewicz I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo miesa
produkcja wedlin
technologia produkcji
masowanie miesa
technologia miesa
wydajnosc produkcji
tenderyzacja mechaniczna
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1991
Tom
43
Numer
04
Opis fizyczny
s.9-11,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Tyszkiewicz I.
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-315ee3e1-53e5-416b-b7ba-2dda8e74864a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.