PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 34 | 08-09 |

Tytuł artykułu

Wykorzystanie jarzębiny do uszlachetniania mader i portweinów jabłkowych

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

34

Numer

Opis fizyczny

s.13-15,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
  • Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, Politechnika Łódzka, Łódź
  • Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, Politechnika Łódzka, Łódź

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-313755df-a2ec-4a25-9cb6-37fa9474088e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.