PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1961 | 05 | 09 |

Tytuł artykułu

Ocena właściwości wypiekowych mąki metodą próbnych wypieków

Warianty tytułu

RU
Ocenka khlebopekarnykh svoistv muki pri pomoshhi probnojj vypechki
FR
Determination de la valeur boulangere au moyen de cuisson d'essai
DE
Bestimmung der Backfahigkeit der Mehle mittels Backversuch

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

05

Numer

09

Opis fizyczny

s.259-261,fot.,bibliogr.

Twórcy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-30ae0d77-4c72-4a21-aba6-97284754bb01
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.