PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 61 | Suppl.1 |
Tytuł artykułu

Functional properties of dietary fiber of wheat-barley bread

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
61
Numer
Opis fizyczny
p.101-102
Twórcy
autor
  • Institute of Food Technology of Plant Origin, Faculty of Food Science and Nutrition, University of Life Sciences, Poznań, Poland
autor
  • Department of Food Service and Catering, Faculty of Food Science and Nutrition, University of Life Sciences, Poznań, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-306d354b-b05d-4410-a973-fbbe9b8b4446
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.