Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2013
|
46
|
4
|
Tytuł artykułu
Preferencje i częstotliwość spożycia potraw z suchych nasion roślin strączkowych wśród wybranej grupy młodzieży
Autorzy
Malczyk E.
,
Kosmaty I.
Warianty tytułu
EN
Preferences and frequency of consumption of foods prepared from dry seeds of leguminous plants among selected group of youth
Języki publikacji
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2013
Tom
46
Numer
4
Opis fizyczny
s.455-461,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Malczyk E.
Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Armii Krajowej 7, 48-300 Nysa
autor
Kosmaty I.
Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Armii Krajowej 7, 48-300 Nysa
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3034700c-bbe2-4b35-84c1-1ee08d49151f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.