PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 46 | 4 |

Tytuł artykułu

Preferencje i częstotliwość spożycia potraw z suchych nasion roślin strączkowych wśród wybranej grupy młodzieży

Warianty tytułu

EN
Preferences and frequency of consumption of foods prepared from dry seeds of leguminous plants among selected group of youth

Języki publikacji

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

46

Numer

4

Opis fizyczny

s.455-461,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Armii Krajowej 7, 48-300 Nysa
autor
  • Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Armii Krajowej 7, 48-300 Nysa

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-3034700c-bbe2-4b35-84c1-1ee08d49151f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.