Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Zagrożenia mikrobiologiczne w produkcji mleczarskiej zgodnie z raportem Europejskiego Urzędu ds, Biezpieczeństwa Żywności -EFSA 2014
(
Zadernowska A.
,
Ejsmont A.
,
Laniewska-Trokenheim L.
)
artykuł:
Nowe patenty dla PMT TRADING Sp. z o.o. i Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego
artykuł:
Jakość i bezpieczeństwo mleka i przetworów mlecznych
(
Obiedzinska A.
)
artykuł:
Sympozjum FOSS dla branży mleczarskiej
(
Garczewska-Murzyn A.
)
artykuł:
Inauguracja roku akademickiego 2014/2015 Wydziału Nauk o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
(
Garczewska-Murzyn A.
)
artykuł:
Kiedy nauka spotyka się z praktyką ... już na studiach
artykuł:
Charakterystyka krajowego pogłowia krów ras użytkowanych mlecznie Rasa polska czerwona - wyjątkowo rodzima rasa
(
Kuczynska B.
)
artykuł:
Zagrożenie finansowe w zarządzaniu ryzykiem spółdzielni mleczarskich - wybrane aspekty
(
Soliwoda M.
)
artykuł:
Cheeseformer - nowy standard w produkcji twarogu
artykuł:
Odpowiadamy na pytania Czytelników
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Polagra 2014 Poznańskie spotkanie branży spożywczej i HoReCa
(
Garczewska-Murzyn A.
,
Lorkiewicz B.
)
artykuł:
Charakterystyka mleka wielbłądziego - pozyskiwanie, skład, produkty i właściwości prozdrowotne Tradycyjne i technologiczne aspekty przetwórstwa wielbłądziego mleka cz. 3
(
Kuznicka E.
)
artykuł:
Chemiczne aspekty higieny żywności cz. 8. Chemiczne związki szkodliwe powstające w mleku i w produktach mlecznych w wyniku interakcji między składnikami - Lizynoalanina (LAL)
(
Smoczynski S.
)
artykuł:
Wprowadzenie do obrony żywności (food defense)
(
Dzwolak W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.