PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2025 | 39 | 3 |

Tytuł artykułu

Effects of harvest maturity on microbial community composition, enzyme activities, and phenolic acids in upper tobacco leaves after curing

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

39

Numer

3

Opis fizyczny

p.209-225,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • College of Agronomy, Yunnan Urban Agricultural Engineering and Technological Research Center, Kunming University, Kunming 650214, China
autor
  • Lincang Company of Yunnan Tobacco Company, Lincang 677000, China
autor
  • Lincang Company of Yunnan Tobacco Company, Lincang 677000, China
autor
  • Lincang Company of Yunnan Tobacco Company, Lincang 677000, China
autor
  • Lincang Company of Yunnan Tobacco Company, Lincang 677000, China
autor
  • Lincang Company of Yunnan Tobacco Company, Lincang 677000, China
autor
  • Institute of Agricultural Products Processing, Henan Academy of Agricultural Sciences, Zhengzhou 450002, China
autor
  • China Tobacco Henan Industrial Co., Ltd., Zhengzhou 450000, China
autor
  • College of Agronomy, Yunnan Urban Agricultural Engineering and Technological Research Center, Kunming University, Kunming 650214, China
autor
  • College of Agronomy, Yunnan Urban Agricultural Engineering and Technological Research Center, Kunming University, Kunming 650214, China
autor
  • Lincang Company of Yunnan Tobacco Company, Lincang 677000, China
autor
  • College of Agronomy, Yunnan Urban Agricultural Engineering and Technological Research Center, Kunming University, Kunming 650214, China

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2fbd3f06-1757-4412-8822-e894757ac569
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.