Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
„Stół pełen smaków” w Nowym Jorku
artykuł:
Ekonomiczna metoda oddzielania tłuszczu zewnętrznego od schabu
artykuł:
Wysoka wydajność i precyzja
artykuł:
Nowe rozwiązania w procesach automatyzacji pakowania mięsa i przetworów mięsnych
artykuł:
„Świński dołek” na talerzu
(
Swietlik K.
)
artykuł:
Prawdziwy Warsztat Wędliniarski na Polagrze
artykuł:
Sew-Eurodrive partnerem Wydziału Mechanicznego Politechniki Łódzkiej
artykuł:
Computer Integrated Manufacturing - sposób na obniżenie kosztów zakładowych
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
)
artykuł:
Walne zgromadzenie Członków SRW RP w Gdańsku-Jelitkowie
artykuł:
Stuttgart zaprasza na targi rzemiosła rzeźnickiego SUFFA
(
Wcislinska B.
)
artykuł:
Zastosowanie tlenku węgla i oczyszczonego dymu do mięsa i ryb. Część II
artykuł:
Prewencyjne zarządzanie marką w przemyśle mięsnym
artykuł:
Masowanie mięsa
artykuł:
Optymalizacja procesu mycia w zakładach mięsnych
artykuł:
Możliwość obniżenia kosztów produkcji wyrobów plasterkowanych
artykuł:
Jak wędzić i nie stracić?
(
Majewski A.
)
artykuł:
Tenisowe Mistrzostwa Polski Branży Mięsnej
artykuł:
Wpływ parametrów procesu na przyleganie osłonki do farszu w kiełbasach surowych
artykuł:
Hamowanie wzrostu bakterii kwasu mlekowego
artykuł:
Międzynarodowe seminarium branżowe firmy CSB-System
artykuł:
Ważny termin dla branży mięsnej, Frankfurt n. Menem 8-13 maja 2010 r.
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.