PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1963 | 14 | 3 |

Tytuł artykułu

Oznaczanie kwasu sorbowego w produktach żywnościowych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Oboznachenie sorbovojj kisloty v pishhevykh produktakh
EN
Determination of sorbic acid in food products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

14

Numer

3

Opis fizyczny

s.231-238,rys.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2f85d2e6-8734-465d-a225-4c197e04e6d1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.