PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 25 | 4 |

Tytuł artykułu

Aromachology in food sector - aspects of consumer food products choice

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Aromakologia w sektorze żywności – aspekty wyboru produktów żywnościowych przez konsumentów

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

25

Numer

4

Opis fizyczny

p.33-41,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Faculty of Economics and Management, Slovak University of Agriculture in Nitra, Tr.A.Hlinku 2, 949 76 Nitra, Slovakia
autor
  • Faculty of Economics and Management, Slovak University of Agriculture in Nitra, Tr.A.Hlinku 2, 949 76 Nitra, Slovakia
autor
  • Faculty of Economics and Management, Slovak University of Agriculture in Nitra, Tr.A.Hlinku 2, 949 76 Nitra, Slovakia
  • University of Agriculture Hugo Kollataj in Krakow, Krakow, Poland
autor
  • University of Agriculture Hugo Kollataj in Krakow, Krakow, Poland
  • University of Agriculture Hugo Kollataj in Krakow, Krakow, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2f806179-2eb4-4af2-8a09-d71083adff47
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.