PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1971 | 22 | 3 |

Tytuł artykułu

Badania nad strawnością serów krajowych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Issledovanie usvajaemosti mestnyh syrov
EN
Studies of digestibility of cheeses of Polish origin

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

22

Numer

3

Opis fizyczny

s.339-343,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Bromatologii, Instytut Biofarmacji, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Bromatologii, Instytut Biofarmacji, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Bromatologii, Instytut Biofarmacji, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2f6b5aca-ba64-429b-9f05-ef129ca190de
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.