PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 70 | 01-02 |
Tytuł artykułu

Fizycy w gastronomii

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
70
Numer
Opis fizyczny
s.20,fot.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SGGW, Warszawa
  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SGGW, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2f6ad80b-8c0b-4fba-b081-5c3936f0c628
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.