PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 94 | 02 |

Tytuł artykułu

Wymagania konsumentów a stosowanie dodatków w produkcji żywności tradycyjnej i wzbogaconej

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Consumers demands and supplementation of traditional and fortified food

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

94

Numer

02

Opis fizyczny

s.153-157,rys.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego, Wydział Medycyny Weterynaryjnej, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
  • Wojewódzki Inspektorat Weterynarii w Krakowie, Kraków
  • Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Wejherowie, Wejherowo
autor
  • Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego, Wydział Medycyny Weterynaryjnej, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2f5d04ee-417a-4b3f-ab61-35b40a52da08
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.