Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Życie Weterynaryjne
2019
|
94
|
02
|
Tytuł artykułu
Wymagania konsumentów a stosowanie dodatków w produkcji żywności tradycyjnej i wzbogaconej
Autorzy
Czech-Zalubska K.
,
Domachowska K.
,
Anusz K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Consumers demands and supplementation of traditional and fortified food
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
zywnosc tradycyjna
zywnosc wzbogacona
produkcja zywnosci
dodatki do zywnosci
wymagania konsumentow
Wydawca
-
Czasopismo
Życie Weterynaryjne
Rocznik
2019
Tom
94
Numer
02
Opis fizyczny
s.153-157,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Czech-Zalubska K.
Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego, Wydział Medycyny Weterynaryjnej, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Wojewódzki Inspektorat Weterynarii w Krakowie, Kraków
autor
Domachowska K.
Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Wejherowie, Wejherowo
autor
Anusz K.
Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego, Wydział Medycyny Weterynaryjnej, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2f5d04ee-417a-4b3f-ab61-35b40a52da08
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.