PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2019 | 10 |
Tytuł artykułu

Jakość i wartość odżywcza mięsa gęsiego, cz.II

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Numer
10
Opis fizyczny
s.18-20,tab.
Twórcy
autor
  • Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Olsztyn
  • Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Olsztyn
  • Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2f1492f5-c9c7-4cb3-ba8a-65561145a635
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.