Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2019
|
10
|
Tytuł artykułu
Jakość i wartość odżywcza mięsa gęsiego, cz.II
Autorzy
Burczyk E.
,
Kondratowicz J.
,
Nowakowska S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso gesie
wartosc odzywcza
gesi
drobiarstwo
drob
kuchnia polska
tradycje kulinarne
kwasy tluszczowe
tluszcz gesi
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2019
Numer
10
Opis fizyczny
s.18-20,tab.
Twórcy
autor
Burczyk E.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Olsztyn
autor
Kondratowicz J.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Olsztyn
autor
Nowakowska S.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2f1492f5-c9c7-4cb3-ba8a-65561145a635
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.