PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 11 | 4 |
Tytuł artykułu

Wpływ zabiegów technologicznych i pochodzenia surowca na aktywność przeciwutleniającą i właściwości fizyczno-chemiczne soku z bzu czarnego

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
TheeEffect of technological treatments and origin of raw material on the anti-oxidative activity and physicochemical properties of elderberry juice
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
11
Numer
4
Opis fizyczny
s.385-395,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 31/33, 60-624 Poznań
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2ecb8cee-5e2c-4215-a894-ae9d8d458ccf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.