Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauka Przyroda Technologie. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
2017
|
11
|
4
|
Tytuł artykułu
Wpływ zabiegów technologicznych i pochodzenia surowca na aktywność przeciwutleniającą i właściwości fizyczno-chemiczne soku z bzu czarnego
Autorzy
Mlynarczyk K.
,
Walkowiak-Tomczak D.
Warianty tytułu
EN
TheeEffect of technological treatments and origin of raw material on the anti-oxidative activity and physicochemical properties of elderberry juice
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bez czarny
Sambucus nigra
owoce
pochodzenie surowcow
zabiegi technologiczne
tloczenie na zimno
tloczenie na goraco
soki owocowe
pasteryzacja
soki swieze
soki pasteryzowane
sok z czarnego bzu
wlasciwosci fizykochemiczne
barwa
aktywnosc przeciwutleniajaca
polifenole
antocyjany
Wydawca
-
Czasopismo
Nauka Przyroda Technologie. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Rocznik
2017
Tom
11
Numer
4
Opis fizyczny
s.385-395,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Mlynarczyk K.
Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 31/33, 60-624 Poznań
autor
Walkowiak-Tomczak D.
Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.NPT.00219
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2ecb8cee-5e2c-4215-a894-ae9d8d458ccf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.