PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 11 | 4 |

Tytuł artykułu

Wpływ zabiegów technologicznych i pochodzenia surowca na aktywność przeciwutleniającą i właściwości fizyczno-chemiczne soku z bzu czarnego

Warianty tytułu

EN
TheeEffect of technological treatments and origin of raw material on the anti-oxidative activity and physicochemical properties of elderberry juice

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

11

Numer

4

Opis fizyczny

s.385-395,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 31/33, 60-624 Poznań
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2ecb8cee-5e2c-4215-a894-ae9d8d458ccf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.