PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 43 | 3 |
Tytuł artykułu

Fizyczne metody kontroli wyrobów kulinarnych (I)

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
43
Numer
3
Opis fizyczny
s.7-10,tab.
Twórcy
  • Centralne Laboratorium Jakości SPOŁEM, Warszawa
autor
  • Centralne Laboratorium Jakości SPOŁEM, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2eb65524-e4c0-4acf-8060-a0b03ed20494
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.