Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2012
Tom
66
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Szybkie metody oceny stanu higienicznego powierzchni produkcyjnych
(
Kregiel D.
,
Rygala A.
)
artykuł:
Czy zostaną wprowadzone dopuszczalne poziomy arsenu w żywności ?
(
Wojciechowska-Mazurek M.
,
Mania M.
,
Starska K.
,
Rebeniak M.
,
Postupolski J.
)
artykuł:
Integracja systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Platforma INNOPENA dla wzrostu innowacyjności przetwórstwa żywności w Wielkopolsce
(
Zalewski R. I.
)
artykuł:
Opracowanie nowych produktów żywnościowych o charakterze prozdrowotnym. Cz.II
(
Czapski J.
)
artykuł:
Nowe kierunki produkcji opakowań
(
Zakowska H.
)
artykuł:
Nowe kryteria mikrobiologiczne dla żywności
(
Sciezynska H.
,
Mackiw E.
,
Maka L.
,
Pawlowska K.
,
Postupolski J.
)
artykuł:
Higiena i bezpieczeństwo w procesie wytwarzania żywności
(
Kozirog A.
)
artykuł:
Samowystarczalność żywnościowa Polski
(
Szczepaniak I.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.