PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 11-12 |
Tytuł artykułu

Przechowywanie mięsa świeżego - cz. II

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.26-29,fot.
Twórcy
autor
  • Promar Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Sp. z o.o., ul.11-go Listopada 96, 05-092 Łomianki
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2e94abd0-e47f-4f00-889b-73319b2679e3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.