PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 14 | 4 |

Tytuł artykułu

Exopolysaccharides from yeast: insight into optimal conditions for biosynthesis, chemical composition and functional properties – review

Warianty tytułu

PL
Egzopolisacharydy drożdżowe: wgląd w optymalne warunki biosyntezy, skład chemiczny i właściwości funkcjonalne – artykuł przeglądowy

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

14

Numer

4

Opis fizyczny

p.283-292,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Biotechnology, Microbiology and Food Evaluation, Warsaw University of Life Sciences – SGGW Nowoursynowska 159C, 02-776 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Biotechnology, Microbiology and Food Evaluation, Warsaw University of Life Sciences – SGGW Nowoursynowska 159C, 02-776 Warsaw, Poland
  • Department of Biotechnology, Microbiology and Food Evaluation, Warsaw University of Life Sciences – SGGW Nowoursynowska 159C, 02-776 Warsaw, Poland
  • Department of Biotechnology, Microbiology and Food Evaluation, Warsaw University of Life Sciences – SGGW Nowoursynowska 159C, 02-776 Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2e69f14c-d330-4acd-8601-e2deed7f71db
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.