PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 14 | 4 |
Tytuł artykułu

Exopolysaccharides from yeast: insight into optimal conditions for biosynthesis, chemical composition and functional properties – review

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Egzopolisacharydy drożdżowe: wgląd w optymalne warunki biosyntezy, skład chemiczny i właściwości funkcjonalne – artykuł przeglądowy
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
14
Numer
4
Opis fizyczny
p.283-292,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Biotechnology, Microbiology and Food Evaluation, Warsaw University of Life Sciences – SGGW Nowoursynowska 159C, 02-776 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Biotechnology, Microbiology and Food Evaluation, Warsaw University of Life Sciences – SGGW Nowoursynowska 159C, 02-776 Warsaw, Poland
  • Department of Biotechnology, Microbiology and Food Evaluation, Warsaw University of Life Sciences – SGGW Nowoursynowska 159C, 02-776 Warsaw, Poland
  • Department of Biotechnology, Microbiology and Food Evaluation, Warsaw University of Life Sciences – SGGW Nowoursynowska 159C, 02-776 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2e69f14c-d330-4acd-8601-e2deed7f71db
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.