PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2012 | 80 | 05-06 |
Tytuł artykułu

Analiza zachowań prosiąt w okresie odchowu

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
80
Numer
Opis fizyczny
s.17-19,fot.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
  • 1. Babicz M., Pietrzak K., 2009 - Przegląd Hodowlany 8,15-18.
  • 2. Babicz M., Pietrzak K., 2010 - Przegląd Hodowlany 4, 13-16.
  • 3. Grudniewska B. (red.), 1998 - Hodowla i użytkowanie świń. Wyd. Akademii Rolniczo-Technicznej, Olsztyn.
  • 4. Grudniewska B. 1989 - Pielęgnacja i żywienie loch i prosiąt. Wyd. Spółdzielcze, Warszawa.
  • 5. Kaleta T., 2003 - Zachowanie się zwierząt - zarys problematyki. Wyd. SGGW, Warszawa.
  • 6. Nowicki J., Klocek C., 2009 - Przegląd Hodowlany 7, 26-29.
  • 7. Prawocheński R., 1958 - Hodowla świń. PWRiL, Warszawa.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2e2c2d51-5ba5-4f98-8c2c-7a02fb836247
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.