Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2015
|
12
|
Tytuł artykułu
Wpływ dymu wędzarniczego na barwę produktu i straty dostępnej lizyny
Autorzy
Krzywinski T.
,
Tokarczyk G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
utrwalanie zywnosci
procesy technologiczne
wedzenie
dym wedzarniczy
dzialanie barwotworcze
przetwory miesne
barwa
azotyny
lizyna
cechy smakowo-zapachowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2015
Numer
12
Opis fizyczny
s.24,26-27,tab.,wykr.
Twórcy
autor
Krzywinski T.
Katedra Technologii Żywności , Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
autor
Tokarczyk G.
Katedra Technologii Żywności , Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2def3e7a-1fb8-4a3b-bdea-009e7be727dc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.