PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 383 |
Tytuł artykułu

Analiza badań krajowych w dziedzinie technologii i chemii cukiernictwa w latach 1981-85

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
383
Opis fizyczny
s.53-63,bibliogr.
Twórcy
autor
autor
Bibliografia
  • 1. Boruch M., Pałka A., Pierzgalski T.: XVI Sesja Naukowa KTChŻ, PAN Wrocław 1985.
  • 2. Boruch M., Sikora M.: Sesja Naukowa z okazji 35-lecia Wydz. Chem. Spoż. PŁ "Biotechnologia i Chemia Żywności" 1985, 1.
  • 3. Boruch M., Nebesny E., Pierzgalski T.: j.w. 9.
  • 4. Boruch M., Pałka A., Pierzgalski T.: j.w. 5.
  • 5. Boruch M., Sikora M.: Zeszyty Naukowe PŁ, Techn. i Chem. Spoż., 1985 (40).
  • 6. Boruch M., Sikora M.: Zeszyty Naukowe PŁ, Techn. i Chem. Spoż., 1985 (40) .
  • 7. Dąbski M.: Przegl. Piek. i Cuk., 1985 (4), 19.
  • 8. Gładkowski A.: Przegl. Piek. i Cuk., 1983 (3), 6.
  • 9. Janas P., Kulesza A., Linscheid A., Siemek B.: Zesz. Nauk. AR, Rolnictwo, Kraków 1980, 162, 47.
  • 10. Jankowski T., Jurkowska H.: Rocz. AR Poznań 1984, 157, 31.
  • 11. Karwowska K., Chorążka Z.: Patent PRL nr 125270, 1985.
  • 12. Kasprzycka J.: Przegl. Piek. i Cuk., 1984 (3), 8.
  • 13. Kasprzycka J.: Przegl. Piek. i Cuk., 1985 (1), 12.
  • 14. Kosmala M., Buchacz D.: Przegl. Piek. i Cuk., 1985 (1), 14.
  • 15. Makuch J., Boruch U.: Zesz. Nauk. PŁ, Techn. i Chem. Spoż 1980, 361, 91.
  • 16. Marcinek J.: Przegl. Piek. i Cuk., 1981 (7), 123.
  • 17. Obenaan H., Nebesny E., Stobińska H.: Przem. Spoż., 1980 (6), 226.
  • 18. Pierzgalski T., Boruch M.: Zesz. Nauk. PŁ, Techn. i Chem. Spoż., 1980, 35, 103.
  • 19. Sikora U.: Pizegl. Piek. i Cuk., 1984, (1), 4.
  • 20. Sikora U.: Przegl. Piek. i Cuk., 1985 (2), 7.
  • 21. Siwicka H., Wójcik-Stopczyńska B.: XV Sesja Naukowa KTChŻ, PAN, Warszawa 1984.
  • 22. Sroczyński A., Taut W.: II Krajowe Sympozjum Chemii i Technologii Tłuszczów, Gdańsk 1985, 291.
  • 23. Szeląg H., Zwierzykowski W.: Przem. Spoż., 1984, (9), 355.
  • 24. Szeląg H., Zwierzykowski W.: XV Sesja Naukowa KTChŻ, PAN, Warszawa 1984.
  • 25. Szwedowska E.: Przegl. Piek. i Cuk., 1983, (3), 3.
  • 26. Świechowski Cz.: Przegl. Piek. i Cuk., 1980 (6), 109.
  • 27. Świechowski Cz.: Przegl. Piek. i Cuk., 1981 (2), 34.
  • 28. Warzecha A., Siwicka H.: XVI Sesja Naukowa KTChŻ, PAN, Wrocław 1985, 53.
  • 29. Warzecha A., Siwicka H.: XVI Sesja Naukowa KTChŻ, PAN, Wrocław 1985, 54.
  • 30. Warzecha A., Siwicka H.: II Krajowe Sympozjum Chemii i Technologii Tłuszczów, Gdańsk 1985, 304.
  • 31. Warzecha A., Jakubowska B., Siwicka H.: Przem. Spoż., 1982 (3), 97.
  • 32. Warzecha A., Jakubowska B., Siwicka H.: Rocz. PZH 1985, 36, 154.
  • 33. Warzecha A., Siwicka H.: Wyd. Szczecińskie, Tow. Nauk. AR, Szczecin 1981.
  • 34. Wójcik-Stopczyńska B., Warzecha A., Jakubowska B.: XIII Sesja Naukowa KTChŻ, PAN, Olsztyn 1982, 156.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2ddebd3b-2cf9-43bb-9654-ced0b26fd7c0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.