Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2012
|
06
|
Tytuł artykułu
W mojej kuchni nie mam miejsca na chodzenie na skróty. Rozmowa z Sebastianem Krauzowiczem, szefem kuchni hotelu Crocus w Zakopanem, który otrzymał Hermesa Poradnika Restauratora w kategorii Najlepsza Restauracja Hotelowa
Autorzy
Czerwinska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
restauracje hotelowe
uslugi gastronomiczne
wywiady
Krauzowicz Sebastian wywiad
kucharze
hotel Crocus
Zakopane
karty menu
obsluga gosci
kuchnia regionalna
potrzeby konsumenckie
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2012
Numer
06
Opis fizyczny
s.18-19,fot.
Twórcy
autor
Czerwinska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2d6d1b6d-f0e4-4f11-84f4-acd48a90cf7e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.