Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1983
Tom
32
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Hamowanie rozwoju mikroflory mleka chłodzonego i niechłodzonego przez system uaktywniany laktoperoksydazą (artykuł dyskusyjny)
(
Stepaniak L.
)
artykuł:
Plenum Rady Centralnego Związku Spółdzielni Mleczarskich
artykuł:
Rachunek kosztów pełnych a rachunek kosztów zmiennych w podejmowaniu decyzji (Część I)
(
Imbs B.
,
Stachowski T.
,
Frackowiak T.
)
artykuł:
Gospodarka energią w zakładzie mleczarskim (Część V). Poziom zużycia i podstawy gospodarki wodą
(
Budny J.
,
Kaczorek J.
,
Matyjasek K.
)
artykuł:
Gospodarka energią w zakładzie mleczarskim (Część IV). Podstawowe problemy gospodarki ciepłem
(
Budny J.
,
Kaczorek J.
,
Matyjasek K.
)
artykuł:
Mleczarstwo w krajach skandynawskich (dokończenie z nr 10/83)
(
Molitoris J.
)
artykuł:
mgr Teofil Stanisławski wiceprezesem Zarządu Centralnego Związku Spółdzielni Mleczarskich
artykuł:
Termizacja jeden z rodzajów obróbki termicznej mleka
(
Zakrzewski E.
,
Zmarlicki S.
)
artykuł:
Z walnych zgromadzeń przedstawicieli w okręgowych spółdzielniach mleczarskich
artykuł:
Próba wstępnej oceny warunków sanitarnych pozyskiwania mleka i jego jakości zdrowotnej w indywidualnych gospodarstwach rolnych
(
Wierzbinka D.
)
artykuł:
Znaczenie diagnostyczne zmodyfikowanego testu Whiteside'a
(
Sciubisz A.
)
artykuł:
1 września 1983 roku zmarł inż. Stanisław Gilewski
artykuł:
Niektóre aspekty oznaczania, interpretacji i wykorzystania temperatury zamarzania mleka w celu wykrywania rozcieńczenia mleka wodą
(
Pluta A.
)
artykuł:
Wzbogacanie mleka spożywczego w karoten
(
Garncarek B.
,
Garncarek Z.
,
Szoltysek K.
,
Ziobrowski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.