PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2009 | 44 | 12 |

Tytuł artykułu

Ocena wybranych cech jakościowych lodów Delicja w czasie przechowywania

Warianty tytułu

EN
Estimation of selected qualitative features of the Delicja ice cream during storage

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

44

Numer

12

Opis fizyczny

s.40-46,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Technologii Mleczarskiej, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
autor
  • Zakład Technologii Mleczarskiej, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
autor
  • Zakład Biostatystyki, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
autor
  • Zakład Technologii Mleczarskiej, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2cea4df2-716c-4a46-a3dd-c2ac126f6c81
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.