PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 49 | 3 |
Tytuł artykułu

"Cukry dodane" w wybranych produktach spożywczych - ocena analityczna i bromatologiczna

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Added sugars in the chosen food products - analytical and nutritional assessment
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
49
Numer
3
Opis fizyczny
s.287-290,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny w Gdańsku, Gdańsk
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny w Gdańsku, Gdańsk
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny w Gdańsku, Gdańsk
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny w Gdańsku, Gdańsk
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny w Gdańsku, Gdańsk
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny w Gdańsku, Gdańsk
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny w Gdańsku, Gdańsk
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2cd56bbd-5212-496c-87d8-f7116c072b76
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.