PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 07 |
Tytuł artykułu

Przemiany proteolityczne podczas dojrzewania serów

Warianty tytułu
EN
Proteolytic changes during cheese ripening
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
07
Opis fizyczny
s.4-8,rys.,fot.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2caa5135-62d6-4200-9251-177659fbf98a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.