Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Hodowca Drobiu
2019
|
04
|
Tytuł artykułu
Preferencje konsumentów dotyczące barwy produktów drobiarskich
Autorzy
Drobik K.
,
Stopyra M.
,
Woronowa A.
,
Rokicka K.
,
Batkowska J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Hodowca Drobiu
Rocznik
2019
Numer
04
Opis fizyczny
s.12-15,tab.,fot.
Twórcy
autor
Drobik K.
Sekcja Hodowli Drobiu SKN Biologów i Hodowców Zwierząt, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
autor
Stopyra M.
Sekcja Hodowli Drobiu SKN Biologów i Hodowców Zwierząt, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
autor
Woronowa A.
Sekcja Hodowli Drobiu SKN Biologów i Hodowców Zwierząt, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
autor
Rokicka K.
Sekcja Hodowli Drobiu SKN Biologów i Hodowców Zwierząt, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
autor
Batkowska J.
Instytut Biologicznych Podstaw Produkcji Zwierzęcej, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2c1d6809-46a7-4d61-a438-6b03a0aed9ad
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.