Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science
Rocznik
2012
Tom
12
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Feeding wheat distillers dried grains with solubles (DDGS) to laying hens and its effect on performance and egg quality
(
Niemiec J.
,
Riedel J.
,
Szulc T.
,
Stepinska M.
)
artykuł:
Effect of pasture or maize silage feeding on the nutritional value of beef
(
Lozicki A.
,
Dymnicka M.
,
Arkuszewska E.
,
Pustkowiak H.
)
artykuł:
Effectiveness of rapeseed press cake (RPC) in sow feeding in two reproduction cycles
(
Hanczakowska E.
,
Weglarzy K.
,
Bereza M.
)
artykuł:
The gonadotropins subunits, GNRH and GnRH receptor gene expression and role of carbon monoxide in seasonal breeding animals
(
Romerowicz-Misielak M.
,
Koziorowski M.
)
artykuł:
Postimplantation development of cloned rabbit embryos reconstructed with foetal and adult skin-derived fibroblast cell nuclei
(
Kosenyuk Y.
,
Skrzyszowska M.
,
Gajda B.
,
Rynska B.
)
artykuł:
Effect of calpastatin gene polymorphism on lamb growth and muscling
(
Gregula-Kania M.
)
artykuł:
The application of Zoo-FISH technique for analysis of chromosomal rearrangements in the Equidae family
(
Pawlina K.
,
Bugno-Poniewierska M.
)
artykuł:
The effect of humic-fatty acid preparation on production parameters and meat quality of growing rabbits
(
Mista D.
,
Rzasa A.
,
Szmanko T.
,
Zawadzki W.
,
Styczynska M.
,
Pintal A.
,
Kroliczewska B.
)
artykuł:
Cholesterol and lipid peroxides in animal products and health implications – a review
(
Orczewska-Dudek S.
,
Bederska-Lojewska D.
,
Pieszka M.
,
Pietras M. P.
)
artykuł:
The effects of crossing Balkan and Saanen goat breeds on carcass traits and certain quality parameters of kid meat
(
Stanisic N.
,
Zujovic M.
,
Tomic Z.
,
Maksimovic N.
,
Bijelic Z.
,
Ivanovic S.
,
Memisi N.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.