Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
1983
|
10
|
4
|
Tytuł artykułu
Wpływ gotowania niektórych warzyw i przetworów zbożowych na wartość równoważnika niacyny
Autorzy
Duda G.
,
Gertig H.
Warianty tytułu
RU
Vlijanie varenija nekotorykh ovoshhejj i zernovykh produktakh na velichinu ehkvivalenta niacina
EN
Effect of boiling of certain vegetables and cereals on the value of the niacin equivalent
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
1983
Tom
10
Numer
4
Opis fizyczny
s.283-289,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Duda G.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, Poznań
autor
Gertig H.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2b02f077-aa3b-445e-90de-fd8955fb8349
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.