PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1983 | 10 | 4 |

Tytuł artykułu

Wpływ gotowania niektórych warzyw i przetworów zbożowych na wartość równoważnika niacyny

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Vlijanie varenija nekotorykh ovoshhejj i zernovykh produktakh na velichinu ehkvivalenta niacina
EN
Effect of boiling of certain vegetables and cereals on the value of the niacin equivalent

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

10

Numer

4

Opis fizyczny

s.283-289,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, Poznań
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, Poznań

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2b02f077-aa3b-445e-90de-fd8955fb8349
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.